Spørsmål og svar

Her ønsker vi å hjelpe deg med praktisk informasjon om vår netthandel samt gi deg svar på det du måtte ha av spørsmål

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Vi har samlet alle våre salgs- og leveringsbetingelser på en egen side
Vi ber alle våre kunder gjøre seg kjent med kjøpsbetingelsene, da det er en forutsetning at du kjenner til disse før du handler hos oss. 

LEVERING AV FILER/TEKNISK INFO OM FILFORMATER ETC.

Detaljert informasjon angående overlevering av filer finner du her; Levering av filer

FRAKT

Vi benytter os av DHL ved all levering, og det til fastpris kroner 200 + mva. uansett hvor mye du kjøper! Dette gir både oss og deg som kunde en kvalitetssikker og effektiv levering. Vi følger også varene med sporing, og informerer om forventet utlevering. 

Vi kan kun sende til bemannede forretningsadresser. Det er derfor viktig at du oppgir kontaktperson og telefonnummer ved alle forsendelser.

BETALING

Betaling vil for de fleste skje pr. faktura med 14 dagers forfall. Vi gjennomfører dog en kredittsjekk før innvilget kreditt. Vi forbeholder oss retten til å be om forskuddsbetaling i de tilfeller hvor vi finner det nødvendig. Ved større ordre og spesialordre ber vi vanligvis delvis eller full forskuddsbetaling. Kontakt oss om du er usikker.

SPESIELT TILVIRKEDE ORDRE

Vi søker alltid etter nye og innovative produktløsninger og jobber derfor kontinuerlig med produktutvikling. Vi tar også imot "spesialordre" fra kunder som ønsker løsninger man ikke finner i vårt eksiterende sortiment, eller dersom man ønsker modifikasjoner på våre eksisterende produkter. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

MENGDERABATTER

Flere av våre produkter har mengderabatter. Produksjonsppstart tar tid og koster penger, og derfor er det billigere for oss å produsere i større kvantum. Vi vil at denne fortjenesten skal komme våre kunder til gode, og man kan spare mye ved bestilling av større kvantum. Dersom du ønsker flere ulike produkter med ulike mengder, ta kontakt med oss for et pristilbud!

PRØVETRYKK/FARGEKVALITET

Vi garanterer at fargeavvik skal være mindre enn 10 % i henhold til gjeldende industristandarder. Vennligst oppgi Pantone fargekoder for kritiske farger (som logo!). For større ordre, hvor farger er spesielt kritisk, anbefaler vi at det gjøres en fargeprøve på ønsket materiale før trykk. Vi vil da gjøre et prøvetrykk i A4/A3-størrelse. Prisen er NOK 300 inkludert frakt (+mva). Ta kontakt med oss for mer detaljert informasjon. 

HÅNDTERING AV COPYRIGHT PÅ BILDER M.M.

Enhver kunde som sender materiale til oss for produksjon forplikter å sikre seg at de har rettigheten til å benytte innsendt materiale. Vi forbeholder oss retten til å kreve en signert avtale om "tillatelse til gjenbruk av åndsverk" for produksjoner med spesielt innhold. Dette for at både bestillers rettigheter og opphavsretten til åndsverk blir beskyttet best mulig.

ANDRE SPØRSMÅL?

Har du spørsmål om produkter, spesialønsker eller annet - så ta gjerne kontakt med oss